jueves, 31 de octubre de 2013
Enllaç:

Què és un navegador o explorador Web?

Un navegador web és el programari o programa que ens permet veure la informació que conté una pàgina web. Traduïx el codi HTML en el que està escrita la pàgina i ho mostra en la pantalla, permetent-nos interactuar amb el seu contingut i navegar cap a altres pàgines o llocs de la xarxa, per mitjà d'enllaços o hipervincles. El seguiment dels enllaços d'una pàgina a una altra s'anomena navegació, que és d'on s'origina el nom de navegador web.

Google Chrome


El navegador més jove i més ràpid de la xarxa, per al poc de temps que porta des de setembre del 2008 es considera un gran èxit la popularitat aconseguida, a més seguix en ascens no sols en nombre d'usuaris, sinó en funcionalitats i en millores d'exercici i usabilidad.
 Probablement este navegador és el que ha començat una nova batalla i perquè no dir que un nou capítol en la història dels navegadors, perquè les funcionalitats i el nivell d'exercici que està oferint s'està convertint en una nova línia base que s'ha de seguir per part dels seus competidors.


Logotipo del navegador Google Chrome
Internet Explorer


El navegador més utilitzat tradicionalment en internet. És un complement indispensable i per defecte del sistema operatiu Windows, gràcies al qual ha aconseguit el seu alt nivell d'ús.

Navegador Internet Explorer

Mozilla Firefox


Indiscutiblement, és el navegador més popular de la xarxa. Mozilla Firefox, o simplement Firefox és un navegador web lliure i de codi obert desenrotllat per Mozilla, una comunitat global que treballa junta per a mantindre una Web Oberta, pública i accessible. Firefox ha revolucionat la forma de pensar i mantingut la innovació en la web, per a portar als seus usuaris una millor experiència.

Logotipo del navegador Mozilla Firefox

Opera


És reconegut per la seua velocitat, seguretat, suport d'estàndards (especialment CSS) , grandària reduït i constant innovació. Va implementar ja des de les seues primeres versions la navegació per pestanyes, el Speed Dial, els moviments del ratolí en la navegació, personalització per lloc, i la vista en miniatura per pestanya, té la seua versió per a mòbils i pastilles.

Navegador Opera
Safari

És el complement indispensable per als usuaris de Mac VOS X, per a on va ser ideat inicialment que anava a executar-se i on estan la gran majoria d'usuaris que ho utilitzen dins d'al voltant del 4% d'usuaris en el món. És un navegador que s'ha distingit pel seu exercici, velocitat i suport dels estàndards.

Logotipo e icono del navegador Safari

No hay comentarios:

Publicar un comentario